По принцип сме свикнали да обръщаме внимание на Маги Джанаварова покрай

...
По принцип сме свикнали да обръщаме внимание на Маги Джанаварова покрай
Коментари Харесай

Голямата и неочаквана новина от Маги Джанаварова

По принцип сме свикнали да обръщаме внимание на Маги Джанаварова около честите ѝ екзотични почивки, на които не пропуща да ни напомни колко е секси.
 Маги Джанаварова, секси фотосите по бански и безкрайното лято на изпълнителката
Безкрайното и секси лято на Маги Джанаварова

Благородно завиждаме

Но с последния си пост в обществените мрежи изпълнителката реши да разгласи една в действителност огромна вест. И не, тя не е обвързвана с издаването на албум.

Джанаварова показа видео, в което виждаме моменти от нейни прекарвания през 2022 година От фотоси на видеоклипове до полети и красиви дестинации. В описанието изпълнителката загатва, че има да ни каже, нещо, само че ще го разберем в края на самото видео.

А то е, че е бременна с първото си дете. В описанието Маги Джанаварова добавя, че 2022 година за нея е била най-хубавата досега. " Мечтите се сбъдват, истинската любов съществува, щастието съществува, това прелестно семейство съществува - моето, и всичко зависи от нас. "

На този стадий Джанаварова не разкрива повече детайлности към бременността, само че не пропуща да благодари на родителите си, че са до нея във всичко и да подсети на почитателите си да - " Обичайте самоуверено ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР